Wpisany przez Administrator środa, 30 sierpnia 2017 11:49
Cena obiadu
4 zł dziecięcy,
Wszystkie płatności za obiady prosimy o uregulowanie do 15 dnia miesiąca.
6 zł pracowniczy
Obiady wydawane są od godz. 11.40 do 14.45
Wpisany przez Administrator środa, 06 września 2017 08:07
Data |
I danie |
alergeny |
II danie |
alergeny |
Poniedziałek 16.11.2020 |
Zupa kalafiorowa z natką pietruszki |
1,7,9 |
Gulasz wieprzowy Kasza Ogórek kiszony |
1,7,10 1
|
Wtorek 17.11.2020 |
Zupa ogórkowa z koperkiem |
1,7,9 |
Gołąbki Sos pomidorowy Ziemniaki Jabłko |
3,10 1,7 |
Środa 18.11.2020 |
Zupa pomidorowa z kuleczką i natką pietruszki |
1,3,7,9 |
Udko z kurczaka pieczone Ziemniaki Surówka z modrej kapusty |
10
3 |
Czwartek 19.11.2020 |
Zupa pieczarkowa z natką pietruszki |
1,7,9 |
Fasolka po bretońsku Ziemniaki puree Ogórek zielony |
1,7,10 7 |
Piątek 20.11.2020 |
Kapuśniak z kiszonej kapusty
|
9 |
Placki ziemniaczane z cukrem i kwaśną śmietaną Mandarynka |
1,3,7 |
Alergeny występujące w posiłkach:
11.Nasiona sezamu i prod. pochodne
12.Dwutlenek siarki
13.ŁubinZgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: sól morska z magnezem,pieprz mielony, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek,papryka słodka, papryka ostra, kwasek cytrynowy ,czosnek świeży,czosnek granulowany, mieszanka warzywna (skład: marchew cebula, pasternak, pietruszka, pietruszka nać) ,cukier wanilinowy.
Z przyczyn niezależnych od kuchni jadłospis może ulec zmianie.
Wicedyrektor szkoły Marlena Stajkowska-Wesołek
Intendent Agnieszka Bonalska
Szef kuchni Irena Przybylska
Pielęgniarka Eunika Plucińska
Data |
I danie |
alergeny |
II danie |
alergeny |
Poniedziałek 16.11.2020 |
Zupa kalafiorowa z natką pietruszki |
1,7,9 |
Gulasz wieprzowy Kasza Ogórek kiszony |
1,7,10 1
|
Wtorek 17.11.2020 |
Zupa ogórkowa z koperkiem |
1,7,9 |
Gołąbki Sos pomidorowy Ziemniaki Jabłko |
3,10 1,7 |
Środa 18.11.2020 |
Zupa pomidorowa z kuleczką i natką pietruszki |
1,3,7,9 |
Udko z kurczaka pieczone Ziemniaki Surówka z modrej kapusty |
10
3 |
Czwartek 19.11.2020 |
Zupa pieczarkowa z natką pietruszki |
1,7,9 |
Fasolka po bretońsku Ziemniaki puree Ogórek zielony |
1,7,10 7 |
Piątek 20.11.2020 |
Kapuśniak z kiszonej kapusty
|
9 |
Placki ziemniaczane z cukrem i kwaśną śmietaną Mandarynka |
1,3,7 |
Wpisany przez Administrator środa, 30 sierpnia 2017 11:49
Cena obiadu
4 zł dziecięcy,
Wszystkie płatności za obiady prosimy o uregulowanie do 15 dnia miesiąca.
6 zł pracowniczy
Obiady wydawane są od godz. 11.40 do 14.45
Strona 2 z 2